Ο Πύργος της Μίζας

Afisa_O Pirgos tis Miza2015

Σας ευχαριστούμε!!!

Η Θεατρική Ομάδα ΑΝΑΤΡΟΠΗ ευχαριστεί τον κόσμο για τη μαζική του παρουσία στην σατιρική επιθεώρηση του Σωκράτη Πουλλή «Ο Πύργος της Μίζας», η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015. Σε ένα κατάμεστο Κούριο, η ΑΝΑΤΡΟΠΗ κατάφερε για ακόμα μια χρονιά να προσφέρει άφθονες στιγμές γέλιου στις εκατοντάδες του κόσμου, που με την προσέλευσή τους έκαναν το Αρχαίο Θέατρο Κουρίου να μοιάζει μικρό.

Η ζήτηση των εισιτηρίων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και κάθε δική μας προσδοκία. Ακόμα μια παράσταση της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ έγινε «Sold Out», αφού τα 1500 διαθέσιμα εισιτήρια είχαν γίνει ανάρπαστα. Η αγάπη του κόσμου μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε εθελοντικά, θυσιάζοντας τον προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό μας χρόνο, με μοναδικό σκοπό να μοιράσουμε χαμόγελα το βράδυ της παράστασης, αλλά και ελπίδα σε συνανθρώπους μας που η ζωή τους φέρθηκε άδικα.

Για να το πετύχουμε αυτό, εκτός από τη στήριξη του κόσμου, απαραίτητη είναι και η στήριξη των χορήγων και υποστηρικτών μας. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Θεσμικό μας Χορηγό, το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού καθώς επίσης και τους Χορηγούς μας, την Εταιρεία «Proteas», τα Παραδοσιακά Αλλαντικά Αγρού «του Δασκάλου», τη Ζιβανία «Αγρός», το Κατάστημα «Αντωνιάδης Ηλεκτρονικά – Εκπαιδευτικά ΛΤΔ» και τα Φροντιστήρια «ΙΕΚ Μιχάλη Βασιλείου». Θερμότατες ευχαριστίες εκφράζουμε προς του Υποστηρικτές μας: τους Φούρνους «SUNFRESH», τα καταστήματα «Pop Life Supermarkets», την Εταιρεία Επίπλων «NOVE Furnitures», την Εταιρεία Λεωφορείων «P. Panayides Coaches», το Γυμναστήριο «Allegro Fitness Camp», το «Photo Phoenix», το «Make up Factory», την Εταιρεία «Αδελφοί Χριστοφή Εσκαφές ΛΤΔ», την Υπεραγορά «Περισσός», την Ταβέρνα «Πολυδέντρι» στο Πελέντρι, το Φωτογραφείο «Studio Andreas», το Εστιατόριο «Συμπόσιο» και το Ταπελογραφείο «Χρώμα Signs». Ευχαριστούμε τη χορογράφο μας Άντρη Μαρίνου, το σκιτσογράφο μας Θανάση Πασπυρόπουλο, το Σωματείο ΑΕΖ Ζακακίου, τα Studios «Αυγερινός», καθώς επίσης όλους εκείνους που το βράδυ της παράστασης βοήθησαν αφιλοκερδώς στην ομαλή διεξαγωγή της παράστασης. Ένα τεράστιο ευχαριστώ οφείλουμε στους Χορηγούς Επικοινωνίας που πίστεψαν στην Ομάδα προβάλλοντας όλο αυτό τον καιρό την παράσταση: την Τηλεόραση και το Ραδιόφωνο του CAPITAL, το Cyprusnews.eu και την Εφημερίδα «ΛΕΜΕΣΟΣ». Τέλος ευχαριστούμε την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Κίνηση Δασκάλων και Νηπιαγωγών για τη διαχρονική στήριξη της και το Σύνδεσμο Αποδήμων και Φίλων Πελεδριού για τη βοήθεια στη συνδιογράνωση της παράστασης.

Τα καθαρά έσοδα της παράστασης, που ανέρχονται σε €7200 , έχουν δοθεί σε τρεις οικογένειες συνανθρώπων μας με προβλήματα υγείας.

Σας ευχαριστούμε!!! Έπεται συνέχεια…

Μάριος Ρήγας

Υπεύθυνος Θεατρικής Ομάδας ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Scroll to Top